Pagina's

About me

Ik had zo net het 'ingenieuze' idee om iets over mezelf te vertellen aangezien jullie bijna niets weten van mij.
Mijn naam El (of allezins toch een afkorting van mijn naam :D). Ik ben geboren op een koude winterdag in 1993, dus ik ben bijna 19 (het nadert de 20 :S)!! Momenteel verblijf ik in Leuven, of dan toch 5 dagen per week, ja dat heb je goed geraden ik zit op kot, lang leve de vrijheid.
Wat zijn nu mijn hobby's: om te beginnen lees ik ontzettend graag. Ik lees echt van alle soorten boeken, en als ik zeg van verschillend genres dan meen ik het ook. Zo lees ik onder ander historische romans, historische fictie, echte klassieker zoals Brönte, Austen, Dickens en natuurlijk Tolkien. Verder lees ik ook graag fantasie, paranormaal en zelfs toneelstukken (lang leven Shakespeare!!). Maar toch lees ik nog vooral YA, geweldig om jezelf helemaal in te verliezen. Dus YA boeken ga je ook het meest hier op mijn blog zien belanden. En als iemand nog een echte aanrader weet die ik zeker gelezen moet hebben, laat het me dan gerust weten, als ik hem dan ergens te pakken krijg zal ik hem zo snel mogelijk lezen:D.
Verder reis ik ook nog ontzettend graag, al die verschillende culturen heerlijk!! Het mag dan wel misschien iets meer kosten dan een boek, maar ik werk er graag genoeg voor ( jep zoals vele mensen een saaie studentenjob!). En mijn droom is dan ook om nadat ik ben afgestudeerd een wereldreis te maken. Nu weer als iemand echte aanraders weet om naar toe te reizen laat het me weten!
Nog een passie van mij is muziek, vroeger speelde ik zelf ook, maar helaas daar ben ik mee gestopt. Maar nu luister ik dag in dag uit ,buiten als ik aan het lezen ben (alhoewel zelfs dan soms nog) naar muziek. En ook hier is mijn smaak weer uiteenlopend gewone (commerciële)pop valt meestal uit de bood, ik luister vooral naar punkrock, poprock, powerpop, indierrock, soul en dan nog bands en zangers/zangeressen die bijna niemand kent. Momenteel ben ik helemaal in de ban van Birdy (je gaat ze hier nog vaak tegen komen :D), Kate mcGill (van haar liedjes wordt je zo happy)  en Bastille ik ook zo geweldig!! Check hen allemaal zeker eens op Youtube! Voor de verandering nog maar eens, als je goeie groepen/liedjes hebt die ik absoluuut moet horen laat het me gerust weten, ik st altijd open voor verandering.
En tot slot ga ik af en toe is een eindje lopen, je moet toch iets doen om een beetje conditie te krijgen :)
Als ik buiten dit alles nog vrije tijd over heb dan besteed ik die aan school (wat de laatste tijd veel tijd opslokt), vrienden (waar ik graag tijd voor vrijmaak, school kan dan wel even wachten!!), shoppen en naar TV-series/films kijken, wat soms zeer verslavend kan zijn. Vooral de series van CW zijn zo geweldig met onder andere The Vampire Diaries (zo verslavend), Gossip Girl (heerlijk al dat geroddel!!), 90210 (al die California drama), The secret circle (bovennatuurlijk yes), one tree hill (ben jammer genoeg nog niet ver geraakt) en Nikita (all die girlpower overheerlijk). Verder volg ik ook nog The Tudors (zo goed geacteerd en geweldige plot), True Blood (jammer genoeg enkel nog maar seizoen 1 gezien) en dan nog korte series die zich dan meestal in het verleden afspelen en boek verfilmingen zijn van de klasiekers (meestal terug te vinden op één op zaterdagavond). Ik zou zeggen als je nog goede series weet je mag het me laten weten, maar ik moet nog zoveel bijkijken dat ik niet weet waar eerst te beginnen :p en een vriendin van me geeft me telkens maar meer aanraders, dus mijn lijstje staat al behoorlijk vol. Maar toch voel je vrij om toppers aan te raden!!
Oh ja en soms als dan onderneem ik al eens een poging om een stukje te schrijven, maar ik ben nog nooit verder geraakt dan 20 pagina's. Al hoop ik ooit wel om een volledig verhaal te kunnen maken (en in my wildest dreams om ze te laten publiceren en dan op #1 te staan in een bestsellers list :D)

Over mijn hobby's gaan dan ook de meeste van mijn blogs staan, al kan er dan wel soms nog iets anders terug te vinden zijn.

Zo ik denk dat ik het meeste dat ik kan vertellen over mezelf wel heb vermeld. Maar als je toch nog vragen zou hebben, laat het me gerust weten en dan beantwoord ik ze met plezier!

See you later! xx
El 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten