Pagina's

donderdag 2 augustus 2012

Releases in August

Hoi!


Hier zijn de releases van deze maand.


Nederlands:
Gifdochters - Els Kerkhoven: 30 augustus
Het boek is geschreven door een Nederlandse auteur. Ik lees niet vaak boeken die in het Nederlands geschreven zijn, maar deze korte inhoud sprak me aan. Crime vermengd met chicklit I love!
In de ban van de misdaad - Judy Blundell: 31 augustus
De korte inhoud van dit boek sprak me ontzettend aan en bovendien vindt het boek plaats in het verleden en in een wereld vol glamour.

Niets te verliezen - Sarah Dessen: 31 augustus
Ik heb al veel goeds over deze auteur gelezen, maar spijtig genoeg nog nooit een boek van haar gelezen. Maar ik hoop dat daar snel verandering in komt!
Het begin van alles - Tracy Ross: 31 augustus
Dit boek heeft al direct een aangrijpende beschrijving, het gaat over een meisje dat seksueel wordt mishandeld door haar (stief)vader. Normaal lees ik niet vaak dit soort boeken, maar af en toe vind ik het wel eens leuk om te lezen.

The Vampire Diaries: fantoom - L.J. Smith: 31 augustus
Ondertussen al het 8e boek in de reeks. Eerlijk gezegd weet ik niet goed wat ik van deze reeks moet vinden, maar ik ben wel van plan om de reeks ooit verder af te lezen.
Vebrand - P.C. Cast: 31 augustus
Het 7e deel in de reeks al, degene die ik tot nu toe al heb gelezen vind ik goed. Dus ik ben zeker van plan om heel de reeks te lezen.Engels:
Defiance - C.J. Redwine: 28 augustus
Dit boek heb ik op een blog van iemand anders terug gevonden. En zei was er zeer enthousiast over. En het boek is fantasy, een genre dat ik graag lees.
False Memory - Dan Kronos: 14 augustus
Een nieuw dystopia boek. En de korte inhoud is alvast veelbelovend. Veronica Roth, de schrijfster van Divergent, was er op Goodreads alvast enthousiast over. Dus zeker een boek dat ik wil lezen.Throne of Glass - Sarah J. Maas: 7 augustus
Over dit boek heb ik al heel veel goede dingen gehoord. En de korte inhoud is veel belovend. Het is een fantasyboek waar huurmoordenaars in voorkomen wat ik leuk vind om te lezen. Het boek staat al op mijn e-reader klaar dus ik zal jullie laten weten hoe het boek was.Losing Lila (Lila, #2)
Losing Lila - Sarah Alderson : 1 augustus
Dit is het vervolg op Hunting Lila, een boek dat mij een paar dagen geleden is opgevallen. Het is een typisch boek waarin het hoofdpersonage een bovennatuurlijke kracht heeft en natuurlijk zijn er mensen die tegen haar zijn. Maar toch wil ik dit boek zeker lezen. Glitch (Glitch, #1)

Glitch - Heather Anastasiu: 7 augustus
Een dystopia boek dat ik toevallig op Goodreads ben tegen gekomen en toen ik de korte inhoud las vond ik het meteen goed. Bovendien is ook de cover mooi!
Onyx (Lux, #2)

                         

Onyx - Jennifer L. Armentrout: 14 augustus
Dit is het tweede boek in de Lux serie, het eerste boek heb ik nog niet gelezen. Maar de Convenant serie van deze auteur heb ik wel al gelezen en deze vond ik alvast goed.Dit waren de boeken van deze maand en ik hoop dat er voor jullie ook een leuk boek bijzit.

See you later xx
El

Geen opmerkingen:

Een reactie posten